Schuifdeurkast voor uw woning of kantoor

Schuifdeurkast voor uw woning of kantoor

Bart van Dijk maakt schuifwanden voor ieder interieur op maat

Maatwerk schuifwand laten maken?

Bart van Dijk Timmerwerken maakt kasten met schuifdeuren of inbouwkasten met schuifwanden geheel naar uw wens op maat. Schuifdeuren nemen minder ruimte in dan draaideuren en zijn ideaal voor bijvoorbeeld uw slaapkamer, gang, zolder of bedrijfsruimte.

Omdat inbouwkasten met schuifdeuren altijd maatwerk zijn, kunnen we deze geheel naar uw wens maken. Zo is een eenvoudige kast met paneelschuifdeuren mogelijk, maar ook schuifwandkasten met ingebouwde lades, planken of spiegeldeuren. Indien gewenst kunnen we de kast zelfs voorzien van verlichting! Omdat schuifdeuren langs elkaar kunnen schuiven heeft een kast met schuifwanden ca. 10 centimeter meer diepte nodig dan een kast zonder schuifdeuren. Een kastinterieur van 70 centimeter heeft dus een diepte nodig van 80 centimeter.

Onze kasten worden voornamelijk gemaakt van (wit) spaanplaat, MDF en meubelpanelen. Deze materialen worden bewerkt in onze werkplaats en zijn leverbaar in verschillende kleuren, structuren en motieven. Informeer naar de mogelijkheden, we helpen u graag verder met uw schuifdeurkast op maat!

Bart van Dijk maakte in 2013 kasten op maat in Voorburg

"Bart is bij mij begonnen met het maken van radiator ombouwen, de prijs/kwaliteit hiervan was helemaal top. Daarna raakten we in gesprek over het maken van inbouwkasten in mijn eetkamer en woonkamer. Het resultaat zien jullie op zijn website. Ik ben hier ontzettend tevreden over, een echte waardetoevoeging aan onze woning. De laatste twee projecten waren een garderobekast en kast op de 2e etage, na wat issues met kromtrekkende deuren is dit super verholpen. Wij kunnen Bart van harte aanbevelen, wat ik ook regelmatig doe richting vrienden en collega's. "

Geplaatst door Marlie op 16 mei 2013

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw schuifwand

U kunt uw vraag stellen of een offerte opvragen via de vrijblijvende offerte pagina. U mag natuurlijk ook direct bellen met 06 25 07 60 87.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een schuifwand systeem?

Vrijblijvende Offerte Aanvragen 06 25 07 60 87