Kast op maat laten maken?

Kast op Maat laten maken?

Bart van Dijk maakt maatwerk kasten voor particulieren en bedrijven

Maatwerk kasten voor uw woning of bedrijf

Bart van Dijk Timmerwerken maakt kasten op maat voor uw woning of kantoorruimte. Van traditionele boekenkasten tot moderne draaideurkasten of kledingkasten met spiegeldeuren, alles is mogelijk. Ook kunt u Bart van Dijk inschakelen voor een badmeubel of bedmeubel op maat.

Iedere kast wordt door Bart van Dijk op maat gemaakt. Na een introductiegesprek breng ik uw wensen in kaart, meet ik de beschikbare ruimte en nemen we samen de mogelijkheden door. Vervolgens ga ik aan de slag in de werkplaats en wordt uw kast geheel op maat gemaakt, precies zoals u dat wilt. Uiteraard wordt de kast ook door Bart van Dijk Timmerwerken in uw woning of kantoor geplaatst.

Bart van Dijk maakte vorig jaar een kast op maat in Voorburg

"Wij wilden in een lege nis een karakteristieke kast op maat laten maken; liefst een combinatie van oud steigerhout en oude houten deuren met glas. Bart heeft er echt iets geweldigs van gemaakt: helemaal in onze stijl. Sowieso zijn de materialen helemaal top (oude franse balkondeuren, mooi oud sloophout). Alles is ook helemaal perfect passend op maat gemaakt en mooi afgewerkt. Echt vakmanschap. Dank Bart! Als we nog eens een klus hebben, dan bellen we jou!"

Geplaatst door L&C op 18 maart 2015

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw kast op maat

U kunt uw vraag stellen of een offerte opvragen via de vrijblijvende offerte pagina. U mag natuurlijk ook direct bellen met 06 25 07 60 87.

Wilt u ook een (boeken)kast op maat laten maken?

Vrijblijvende Offerte Aanvragen 06 25 07 60 87